På Areopagos sin stand er det gratis samtale, forbønn og velsignelse. Foto: Kristine Agøy Sand

Stå på stand?

Vil du være med å stå på stand på Alternativmessa i nærheten av der du bor?

Det er mange søkende i dag

- og mange søker andre steder enn i kirken.

Areopagos ønsker å bidra til at det er kirkelig tilstedeværelse på så mange som mulig av alternativmessene rundt om i landet. Standen vår er et sted der vi som kirkens representanter ønsker å lytte til mennesker, samtale med dem og tilby forbønn og velsignelse. Vi formidler videre kontakt med kirken og Areopagos tilbyr seminar og foredrag som en del av det ordinære messeprogrammet.

Det er plass til både erfarne og nye på messeteamet

Vi ønsker at messeteamet vårt skal bestå av en grunnstamme som er med fra år til år. I tillegg ønsker vi nye medarbeidere, og på den måten utruste stadig flere til å være med i arbeidet med å møte søkende mennesker.

Større forståelse for dagens spiritualitet

- gir inspirasjon til å gjøre kirken relevant for dagens mennesker.

Når vi er tilstede på de ulike messene har vi god anledning til å besøke de andre utstillerne, bli kjent med hva som tilbys av åndelige praksiser, tjenester og livsveiledning. Alternativmessene er en god læringsarena som gir oss innblikk i mye av dagens spiritualitet.

Kontakt

Er du interessert i arbeidet vårt eller bare nysgjerrig og ønsker å vite mer så kan du kontakte Liv Hegle tlf 23 33 17 00 eller mail lh@areopagos.no 

 

Gjør en forskjell

 

 

Bottom