Areopagosprest Tore Laugerud er ofte den som inviterer til messeskole på Lillestrøm.
Her i samtale med Areopagosprest Liv Hegle. Foto: Tone Leksbø Walgermo

Være med på messeskole?

Å delta på messeskole under alternativmessene er spennende og lærerikt.

Vil du være med på messeskole?

Vi tilbyr messeskole for kirkelige ansatte og andre kristne som ønsker å lære om hva som rører seg i de nyåndelige miljøene.

Mange opplever at en større forståelse for den nye åndeligheten og alternativ behandling gir mot til i større grad å samtale med mennesker som søker til disse miljøene.

Derved oppnås større kristent nærvær på arenaer som alternativmesser og fornyet engasjement i møtet med søkende mennesker.

Messeskolen skaper forståelse og utruster

Målet med "skolen" er å utruste til en åpen, respektfull og tydelig kristen tjeneste i de nyåndelige miljøene. Vi ønsker å utfordre kirken til å være tilstede på alle alternativmessene rundt om i landet. 

Deltakelse på messeskolen innebærer at grupper på 4-5 personer og en leder går rundt på messeområdet, besøker og samtaler med andre utstillere, for å få et overblikk over hva som tilbys. I tillegg deltar gruppene på et seminar eller to. Deretter trekker man seg tilbake, samtaler om det gruppen har møtt og reflekterer teologisk: Hvordan skal vi som kristne møte dette landskapet?

Mange erfarer at det å delta på stand eller messeskole gir økt kunnskap og større trygghet i møte med dagens religiøse og åndelige landskap.

Ta kontakt

Er du interessert så ta kontakt med Liv Hegle på tlf 23 33 17 00 eller mail lh@areopagos.no

 

Gjør en forskjell

 

 

Bottom