Jesusdojo - «Dissonans»

Sandnes, 10 jan 19:00 - 10 jan 21:30

Vi tar tak i gapet mellom ideal og virkelighet

Etter Kristus sin aller første jesusdojo på Vestlandet blir et faktum på nyåret. Tidligere prosjektleder i Etter Kristus, Erik Aarmo, har flyttet med familien til Sandnes, og vil lede denne jesusdojoen. 

Dissonans er vår kanskje aller mest grunnleggende jesusdojo, og er et godt sted å starte om man aldri har vært med på en jesusdojo før. Denne jesusdojoen er dessuten den vi har gjennomført flest ganger, og var den aller første jesusdojoen på norsk jord, i 2009. 

Tematikken for Dissonans er omvendelse i praksis. Som menneske kjenner vi ofte på et gap mellom  ideal og virkelighet. Men vi tror ikke på resignasjon. Sammen kan vi, med Guds hjelp, hente inspirasjon og kraft, og få gode verktøy til å tette gapet. Jesus oppfordret alle som var slitne og hadde tungt å bære om å komme til Ham, så skulle de få hvile. For Jesus hadde et åk, en bæreanordning, som ville lette børa. 

I løpet av seks samlinger skal vi hjelpe hverandre til selvransakelse, til å finne en retning for livet som samsvarer med våre gaver/talenter og indre drivkrefter, og til å gjennomføre 30 dager med eksperimenter, skreddersydd for utfordringene du selv står i. 

Sted: Sandnes (nærmere info kommer senere)
Tid: Seks onsdager kl 19.00 - 21.30, 10. jan - 14. feb
Pris: 300 - 600 - 900 kr (betal det du mener samsvarer med dine inntekter) 
Påmelding: ea@etterkristus.no

Gud Skaper
vi tar på oss ditt åk,
barmhjertighetens
rytmer og ritualer.
Kropp sinn følelser tid
veivalg penger relasjoner.
Vekk oss med kraften
som gjør alt nytt!

Gjør en forskjell

Dette skjer

 

 

Bottom