Hilda Kristine Hanssen er ny regionleder

Overtar ansvaret for Areopagos sitt arbeid i Asia.

Hilda Kristine Hanssen kommer fra stillingen som regionskonsulent/-koordinator i Kirkens Nødhjelp, region Nord-Norge, og har mye erfaring med bistandsarbeid. Hanssen er utdannet faglærer og har jobbet i skolen i noen år. Blant annet har hun jobbet to år i Kina for Den Norske Misjonsselskap (NMS).

– Hvorfor søkte du deg til Areopagos?

– Jeg har tidligere jobbet i Kina, så det blir spennende å gå tilbake til å jobbe med den delen av verden. Ettersom jeg har jobbet med bistand i mange år, så vil jeg si at den internasjonale delen av organisasjonen trigget meg.

– Hva ser du fram til i den nye stillinga?

– Jeg gleder meg virkelig til å dra ut på reise nå i høst for å besøke de forskjellige prosjektene. Ikke minst blir det spennende å bli kjent med menneskene og samarbeidspartnerne som gjør dette arbeidet mulig. Jeg ser også fram til å bli kjent med historien til Areopagos, men altså først spesielt å få se og høre om de forskjellige prosjektene vi har i dag.

Hilda Kristine Hanssen har overtatt stillingen som regionleder for Asia etter Grethe Raddum, som gikk av med pensjon i juni. 

Gjør en forskjell

 

 

Bottom