Fra sommerstevne, et seniorpar forteller i mikrofon med bilder fra Tao Fong Shan i bakrgunnen.

– Måtte klype meg i armen

Ingrid og John Meyrick er nye seniorvolontører i Hongkong. 

– It is so nice to feel needed, skrev John Meyrick på bloggen johnogingrid.weebly.com en av de første dagene etter at han og kona Ingrid Meyrick hadde begynt som seniorvolontører for Areopagos på Tao Fong Shan. Sammen med ledelsen har de begynt å planlegge ulike aktiviteter de skal ha ansvaret for og delta i de ti månedene de skal bo og arbeide på det kristne dialog-, spiritualitets- og studiesenteret i Hongkong. Det norsk-engelske paret skal bidra med alt fra engelskundervisning og meditasjons-workshops til å være verter for internasjonale gjester.

Aper og gekkoer 

«Eg måtte verkeleg klype meg i armen for å sjå om det berre var ein draum. Her får vi utfordringar som vi aldri ville fått heime. Vi er medrekna att – sjølv om vi er pensjonistar!» skriver Ingrid Meyrick på bloggen. Der forteller hun også om hverdagsmøter med aper på stien til huset og gekkoer på taket. «Det er også masse slangar, ville grisar og hundar rundt i området, men dei har vi enno ikkje sett. Men vi let oss ikkje skræme så lett. Til det er det altfor spennande å vera her.» I tillegg til Meyrick-paret er det unge danske ekteparet Heidi og Steffen Koldtoft Engedal volontører for Areopagos på Tao Fong Shan i 2014/2015. De er verter på Ascension House og blogger på heidiogsteffen.weebly.com.

Bli volontør i Hongkong eller Kina

Areopagos trenger stadig unge og eldre som vil bli volontører og seniorvolontører på Tao Fong Shan (bildet) i Hongkong og kultursenteret TCG Nordica i Kunming

Gjør en forskjell

 

 

Bottom