SAMARBEID OM UTVIKLING: Liu Xiyu, prosjektleder ved Home of Grace, (t.h.) i samtale med Randi Øyehaug, bistands- og organisasjonsrådgiver i Areopagos. Foto: Jacob Bulti Smørdal, Digni

Spennende lederstilling

Areopagos søker ny leder for samarbeid med partnere i Asia.

Areopagos er en kristen organisasjon som arbeider med dialog, kristen spiritualitet/trospraksis og kultur- og utviklingssarbeid. Vi arbeider i Skandinavia, Hongkong og Kina. Våre kontorer ligger i Oslo og København. Vi har ikke egne ansatte i Asia, men samarbeider med lokale organisasjoner og sender ut noen volontører.

Stillingen har ansvar for utviklingsprosjekter med støtte fra Norad og for volontører

Stillingen som leder for vårt engasjement i Asia er ledig fra sommeren 2019, da vår nåværende leder går av med pensjon. Stillingen er basert i Oslo og har ansvar for kontakt med partnerorganisasjoner i Asia, herunder utviklingsprosjekter med støtte fra Norad og volontører. 

Vi søker deg med erfaring fra ledelse, arbeid i utlandet og/eller arbeid innenfor bistandssektoren. Gode skriftlige og muntlige formidlingsevner på norsk og engelsk er viktig. Er du i tillegg fleksibel, selvstendig og kan identifisere deg med vårt kristne verdigrunnlag, oppfordrer vi deg til å søke. Erfaring med bruk av datasystemer for oppfølging av givere og støttespillere er en fordel. 

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr: 

  • lønn etter avtale
  • medlemskap i Statens pensjonskasse
  • fleksibel arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø 
  • kontor sentralt i Oslo
  • mulighet for personlig og faglig utvikling

Søknadsfrist 20. januar

Tiltredelse vil skje så snart som mulig etter 1.april 2019. Frist for å søke på stillingen er 20. januar 2019.

Send søknad med referanser, CV og kopi av vitnemål til Grethe Raddum og Raag Rolfsen.

Gjør en forskjell

Dette skjer

 

 

Bottom