SAMARBEID OM UTVIKLING: Liu Xiyu, prosjektleder ved Home of Grace, (t.h.) i samtale med Randi Øyehaug, bistands- og organisasjonsrådgiver i Areopagos. Foto: Jacob Bulti Smørdal, Digni

Spennende lederstilling

Areopagos søker ny leder for samarbeid med partnere i Asia.

Areopagos er en kristen organisasjon som arbeider med dialog, kristen spiritualitet/trospraksis og kultur- og utviklingssarbeid. Vi arbeider i Skandinavia, Hongkong og Kina. Våre kontorer ligger i Oslo og København. Vi har ikke egne ansatte i Asia, men samarbeider med lokale organisasjoner og sender ut noen volontører.

Stillingen har ansvar for utviklingsprosjekter med støtte fra Norad og for volontører

Stillingen som leder for vårt engasjement i Asia er ledig fra sommeren 2019, da vår nåværende leder går av med pensjon. Stillingen er basert i Oslo og har ansvar for kontakt med partnerorganisasjoner i Asia, herunder utviklingsprosjekter med støtte fra Norad og volontører. 

Vi søker deg med erfaring fra ledelse, arbeid i utlandet og/eller arbeid innenfor bistandssektoren. Gode skriftlige og muntlige formidlingsevner på norsk og engelsk er viktig. Er du i tillegg fleksibel, selvstendig og kan identifisere deg med vårt kristne verdigrunnlag, oppfordrer vi deg til å søke. Erfaring med bruk av datasystemer for oppfølging av givere og støttespillere er en fordel. 

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr: 

  • lønn etter avtale
  • medlemskap i Statens pensjonskasse
  • fleksibel arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø 
  • kontor sentralt i Oslo
  • mulighet for personlig og faglig utvikling

Søknadsfrist 20. januar

Tiltredelse vil skje så snart som mulig etter 1.april 2019. Frist for å søke på stillingen er 20. januar 2019.

Send søknad med referanser, CV og kopi av vitnemål til Grethe Raddum og Raag Rolfsen.

Gjør en forskjell

Dette skjer

20. mars
Nordstrand kirke i Oslo
06. april
Kristiansand

 

 

Bottom