Fra seminaret «Mal og mediter med iotakorset». Foto: Åshild Moen-Arnesen, STREK.

Stor etterspørsel etter «Salig er tørsten»

Areopagos og STREK utvider nå til flere byer og setter opp egen retreat. 

Den årlige seminardagen «Salig er tørsten» gikk nylig av stabelen i Filadelfiakirken i Oslo. Dette er en «praksisdag for det indre livet», som Areopagos arrangerer sammen med magasinet STREK. 

Foredrag, maling og meditasjon 

Nærmere 350 personer fylte salen for å høre Torborg Aalen Leenderts foredra om «Kjærlighetens makt - Når Gud skuffer, hvor går veien videre?» De praksisrettede seminarene om meditasjon med iotakors-maling, tilbakeblikk på dagen inspirert av Ignatius, kristen dypmeditasjon og fri bønn fikk mye god respons.  

Vannhull i hverdagen

Tilbakemeldingene fra deltagerne viser at disse arrangementene oppleves som vannhull som gir påfyll for hverdagen. Svært mange av deltagerne er blitt årlige stamgjester.

Utvider til flere byer

På bakgrunn av disse tilbakemeldingene har Areopagos og STREK bestemt seg for å utvide «Salig er tørsten»-tilbudet ytterligere.  2. – 5. juni går den første Salig er tørsten-retreaten av stabelen på Lia Gård, og 12. november arrangeres «Salig er tørsten»-seminardag både i Trondheim og Stavanger. Det arbeides også med å spre arrangementet til enda flere byer. 

Gjør en forskjell

Dette skjer

28. juni
Norefjell Resort
20. okt
Stavanger

 

 

Bottom