Boklansering med foredrag og samtale. Den vanskelige veien til stillhet

Oslo, 29 mai 19:30 - 29 mai 21:00

Velkommen til boklansering med foredrag og samtale

Mange mennesker søker stillhet. Alle som har forsøkt å meditere møter hindringer: veien til stillheten kan være vanskelig å finne. Det meste som skrives og sies om meditasjon fokuserer på de idealene man ønsker å oppnå. Denne kvelden handler om hvordan det er i det virkelige livet. Boka «Når vi er stille» er unik i sin form med bidrag fra forfattere fra svært ulike tros- og meditasjonstradisjoner.

Program:

Kl. 19.30: Kristin Heskje: Kort presentasjon av boka

Kl. 19.45: Notto R Thelle og Halvor Eifring: erfaringene med meditasjon som presenteres i «Når vi er stille»

Kl. 20.15: Ole Christian Kvarme, biskop i Dnk, Lynn Feinberg, rabbiner, Aase Hilde Brekke, meditasjonslærer og Anne Sælebakke, Norsk forening for oppmerksomt nærvær: samtale om meditasjon ledet av Tore Laugerud

Kl. 20.45: Forfriskninger og salg av boka

Halvor Eifring er dr. philos. og professor i kinesisk ved Universitetet i Oslo. På fritiden leder han Acem Norge og er generalsekretær i Acem International. Har redigert og skrevet en rekke bøker om meditasjon. Leder forskningsprosjektet Two Thousand Years of Mind Wandering.

Notto R. Thelle er seniorprofessor i teologi ved Universitetet i Oslo. Har skrevet en rekke bøker om dialogen med Østens religioner og alternativ spiritualitet, og kristen spiritualitet. Bidro i antologien «Nærvær: Mindfulness og meditasjon i kristen tradisjon» (2015).

Kristin Heskje er prest og jobber med studenter- og unge voksne i Fagerborg Kirke, F2, i Oslo. Hun er medredaktør av boka Når vi er stille. Bidro i antologien «Nærvær: Mindfulness og meditasjon i kristen tradisjon» (2015).

Tore Laugerud er leder av Areopagos Norge. Skrev betenkningen Kirken i møte med den åndelige lengsel i vår tid til Kirkemøtet 1999. Er medredaktør av boka Når vi er stille. Bidro i antologien «Nærvær: Mindfulness og meditasjon i kristen tradisjon» (2015).

Last ned flyer her:

Acem-huset, Sporveisgt 37

Gjør en forskjell

Dette skjer

 

 

Bottom