Julekampanjen 2016

Støtt elevene på Home of Grace. 

Alle medlemmer i Areopagos og abonnenter på Tørst, magasinet vårt, har fått tilsendt julekort med mulighet for å støtte dagsenteret Home of Grace i Nanjing i Kina.   

Home of Grace er et dagtilbud for unge (og noen voksne) med intellektuell funksjonshemming. Det drives av Areopagos sin partner Nanjing KFUK og støttes av Norad. Uten Home of Grace kunne elevene ha blitt gjemt bort hjemme eller på sykehjem – uten pedagogisk tilbud og fremtidsmuligheter. Foreldregruppa tilknyttet Home of Grace forteller at de har sluttet å skamme seg over barna sine etter at barna begynte her.

Vil mestre sin egen hverdag

– Nå i desember er de 20 elevene våre, blant annet Qiao Yulong som du ser på bildet, som vanlig travelt opptatt med å trene på det aller viktigste: å mestre egen hverdag. Det kan være å re senga si og lage mat. I stedet for å bli isolert i en trang leilighet, er de synlige i bygatene og i full gang med å skape sitt eget liv, skriver Liu DeChang, presidenten i Nanjing KFUM/KFUK i sin julehilsen til norske Areopagos-medlemmer og Tørst-lesere.

Les mer om dagsenteret.

Les om Truls Eco Garden: Her kan dagsenterelevene få oppleve landsbygda og få jord under neglene.

Vil du spre juleglede helt til Kina?

Gi en gave til elevene på Home of Grace. En julegave på 375 kroner dekker alle utgifter for en elev i en uke, 1500 kroner dekker en hel måned.

Bankkonto: 9053 05 22325

Vipps: 19875 

Vinn opphold på sommerfestivalen i Danmark

 Hvis du gir en gave i desember 2016, kan du vinne opphold på Areopagos’ sommerfestival (ekskl. reise) i Danmark 30. juni–2. juli 2017.

 

Bottom