Forsiden>Kalender>Lederkurs

Lederkurs

 — 

Etter Kristus har de siste årene skapt gode guider og manualer form av bøker og annet materiale for å gjøre både jesusdojoer og Operatio Divina lett å ta i bruk for alle og enhver, der de er. Ikke alle har mulighet til å få en smaksprøve gjennom vårt arbeid, og vi har et stort ønske om at denne måten å gjøre tro på skal bli tilgjengelig for mange flere. 

Så derfor er det nå endelig tid for lederkurs igjen, forsinket av den velkjente pandemien. 

Dette  blir en helg hvor vi går bakenfor hvorfor vi gjør som vi gjør når vi gjør en jesusdojo eller Operatio Divin. Hva er det som skaper en god kultur for god praksis, og hvordan legger ledere til rette for dette?

Helgen er for alle som er interessert i å ta i bruk jesusdojoer eller Operatio divina i sine egne liv og sammenhenger, og som vil lære hvordan de skal gå fram. I etterkant av helgen vil vi invitere alle som har deltatt på jesusdojoen “Plastisk teologi” på Zoom, for å gi lederkurset praksis å gå på. 

Målet er at som har vært med på lederkurs og jesusdojo skal kjenne at de har all erfaring, kunnskap og kjennskap de trenger for starte og lede både Jesusdojoer og Operatio Divina. 

Lederkurset vil være på Fredriksborg menighetshus på Bygdøy, kun et kvarter med buss fra Oslo sentrum. Her har vi god plass til alt vi ønsker å gjøre i løpet av helga, rom både for input og eksperimentering, de gode samtalene og god mat. Overnatting må ordnes på egen hånd, men vi er behjelpelige med tips dersom det er behov for det.

Lunsj, lørdag og søndag og middag lørdag er inkludert i prisen.

 

Pris: 600 (student/ lav pris) 800 (normal pris)

Powered by Cornerstone