Forsiden>Kalender>PUST- Jesus og reinkarnasjon
PUST
PUST Foto: Wolfgang Hasselmann/Unsplash

PUST- Jesus og reinkarnasjon

 

Kan man være kristen og tro på reinkarnasjon?

Kristine Hovda er musiker og forfatter av den selvbiografiske boken «Jeg lever ikke lenger selv» (Flamme Forlag, 2019). I boken tok hun et endelig oppgjør med den kristendommen hun vokste opp med, der alt handlet om å frelse mennesker fra fortapelse til evig liv i himmelen.

I dag er hun kommunikasjonsmedarbeider i Areopagos, og driver også podcasten OMG, der hun og partner Ann Holmgren møter mennesker med livsforandrende, åndelige opplevelser på tvers av tro og livssyn. Noen av dem sier at de har minner fra tidligere liv. Hvordan kan dette forenes med en tro på Jesus, og hva er Kristines syn på kristendommen idag?

Hun møter prest i Areopagos, Jo Hegle Sjøflot, og prest i Grønland kirke, Hannah Barth Hake, til en samtale etter den vanlige Pust-messen. 


Meditativ messe

PUST er en messe med rom for stillhet, ettertanke og meditativ musikk i Taizé-tradisjonen.

Messen finner sted i Grønland kirke og varer fra klokka 19.00 - 19.45. Deretter er det enkel servering og mulighet for uformell prat over kaffen. 

På messen er det meditativ musikk i tradisjonen av det franske Taizé-fellesskapet, akkompagnert av Ulla Käll på klassisk gitar. Det er rom for stillhet og ettertanke, og mulighet for å motta nattverd.

Gitarist Ulla Käll spiller på messene.

PUST er en fortsettelse av kveldsmessen som før fant sted i Capella Johannea.

Arrangementet skjer i samarbeid mellom Areopagos og Grønland kirke.

 

 

Foto: Jason Leem/Unsplash

 

Powered by Cornerstone