Forsiden>Kalender>Jesusdojo: Plastisk teologi (6 tirsdager)

Jesusdojo: Plastisk teologi (6 tirsdager)

Hvorfor går vi stadig og kjenner på at gap mellom ideal og hverdag? Og hvorfor gjør vi ikke det vi i teorien vet vil løse problemene.

Vi strider en strid, både mot våre indre bavianer – eldgamle nedarvede instinkter og overlevelsesmekanismer – Gamle-Adam – og mot ytre krefter – ukulturer, ideologier, forventninger, arkitektur, interiør og duppeditter som drar oss ut av balanse.

Klostervisdommen har sagt det i alle år, og nå stemmer også hjerneforskningen i: «Du blir det du gjør!» Skal den gode forandringen skje, må vi gå i oss selv, finne ut av hva vi ønsker å endre på, og så kaste oss ut i konkrete og detaljerte eksperimenter gjennom de syv ukene jesusdojoen varer. Og alt gjør vi i fellesskap. Fjellvettregel nummer sju er kristenvettregel nummer en: Gå aldri alene!

Forfatter og leder for Trospraksis i Areopagos, Stian Kilde Aarebrot, vil lede samlingene. Undervisningen (og dermed leseleksene) tar utgangspunkt i Aarebrots bok Kunsten å forme livet – plastisk teologi, som kan kjøpes til rabattert pris i forkant.

Sted: Zoom – Alle påmeldte får lenke og passord for Zoom-møtet.
Tid: sju onsdager fra 19. januar til 2. mars kl.20.00–22.00.

Pris: 450 – 700 – 950 kr
(Betal det som passer ditt inntektsnivå)

Påmelding: rbs@areopagos.no

Powered by Cornerstone