Forsiden>Kalender>Frokostmøte: Mens vi venter...
Caravaggio, 1597
Caravaggio, 1597

Frokostmøte: Mens vi venter...

Hvor kan vi se etter håp og forløsning, når verden er så full av uro og angst?  

I vår podkast «Kulturmisjonen» har Maria Bjørdal og Arne Christian Konradsen vært med siden oppstart i 2018. I podkasten snakker vi om teologien i kulturen alle snakker om, og stort sett er det en aktuell bok som er tema i hver episode.   

Er det å lese bøker kun en flyktig pause fra virkeligheten, eller kan det være fordypelsen som fører mot aksjonen – kan bøkene være med å redde verden? Og i så fall: hvilke bøker da? Her blir det kulturmisjonering!   

Det blir musikalske innslag fra artisten Maria Solheim, som tar et avbrekk fra en omfattende julekonsertturne, for å gjeste årets beste frokostmøte!   

Frokostmøte: Mens vi venter..Maria Bjørdal er prest i Kraftverket menighet og på Sanderud sykehus. Arne Christian Konradsen er forlagssjef i Bibelselskapet/Verbum forlag. Prest og ansvarlig for trospraksis i Areopagos, Stian Kilde Aarebrot, leder samtalen.   

Maria Solheim slo gjennom som ung, nordnorsk popartist i en alder av 19 år. Siden den gang har hun reist hele verden rundt med sine hjertenære sanger. Hun vant Spellemansprisen i 2020, har gitt ut 7 soloalsbum og to barneplater. Hun har vært på utallige Europaturnéer, og gjort konserter i både USA og Asia. Her hjemme hører vi med jevne mellomrom Marias stemme på radioen, senest med radiolåten "Nordlyset" som lå flere uker på NRK P1. 

Frokostmøte: Mens vi venter..Maria SolheimFoto:Opderschmelz / Marc Lazzarini

Gratis inngang og åpent for alle! ingen forhåndspåmelding. Program:  

08.30: Kaffe og bakst

09.00 - 10.00: Program 

 

Sted: Sub Scene i Rosenkrantz´gate 17 i Oslo (I lokalene til Norsk Sjømannsforbund. Vis a vis Bårdar danseinstitutt)

 

Arrangement på facebook finner du her.

 

 

Powered by Cornerstone