Forsiden>Bli med>Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem

Som medlem gir du Areopagos en sterkere stemme, og bidrar til å bygge broer av forståelse og respekt mellom mennesker med ulik tro. Sammen utvider vi horisonter og bryter barrierer.

I tillegg får du: 

Rimeligere priser på våre arrangementer.

Magasinet Tørst i posten.

Du mottar informasjon om arrangementer og samlinger som skjer i nærheten av deg.

– Areopagos formidler at det er en viktig del av kirkens selvforståelse og kristen tro at vi lærer av andres livssyn, Ingrid Ribe-Nyhus.

 

Registrer deg her!

*Familiemedlemskap:
Registrer den personen som skal stå som kontaktperson/betale kontingenten. Andre familiemedlemmer følger gratis med. Du fyller ut navn og kontaktinfo på de familiemedlemmene du ønsker på "kvitteringssiden" etter registrering.

 Vi er en medlemsforening som arbeider for at Areopagos skal bli synlig i form av fellesskap, grupper og møteplasser der evangeliet leves i en radikal åpenhet.

Vi ønsker å fremme religionsdialog, kristen spiritualitet og studier av samtidsreligiøsitet i Norge, Danmark og Kina.

Vi ønsker å dyktiggjøre kirken til å lytte til menneskers erfaringer, samtidig som vi peker på slitesterke og livgivende kilder i kirkens egne tradisjoner. For å fylle denne rollen er vi avhengig av å være flere. Areopagos er for de som søker helhet og mening, og som lengter etter en arena for en større tro. Vi setter derfor stor pris på engasjementet og ønske om å delta i en mangfoldig, men målbevisst bevegelse!

Les hvorfor Hildegunn Marie Tønnesen Seip, Dag Hareide, Mark Akali, Fredrik Fällman, Silje Trym Mathiassen og Frode Birkeland er medlemmer i Areopagos.

 

 

Powered by Cornerstone