Forsiden>Bli med>Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem

Som medlem gir du Areopagos en sterkere stemme, og bidrar til å bygge broer av forståelse og respekt mellom mennesker med ulik tro.

 

– I Areopagos har jeg møtt kloke mennesker og stor åpenhet bygd på en grunnleggende tillit til Gud, forteller høgskolelektor og skribent, Hildegunn Marie Tønnessen Seip.

 

 

Registrer deg som medlem her

*Familiemedlemskap:
Registrer den personen som skal stå som kontaktperson/betale kontingenten. Andre familiemedlemmer følger gratis med. Du fyller ut navn og kontaktinfo på de familiemedlemmene du ønsker på "kvitteringssiden" etter registrering.

 Vi er en medlemsforening som arbeider for at Areopagos skal bli synlig i form av fellesskap, grupper og møteplasser der evangeliet leves i en radikal åpenhet.

Vi ønsker å fremme religionsdialog, kristen spiritualitet og studier av samtidsreligiøsitet i Norge, Danmark og Kina.

Vi ønsker å dyktiggjøre kirken til å lytte til menneskers erfaringer, samtidig som vi peker på slitesterke og livgivende kilder i kirkens egne tradisjoner. For å fylle denne rollen er vi avhengig av å være flere. Areopagos er for de som søker helhet og mening, og som lengter etter en arena for en større tro. Vi setter derfor stor pris på engasjementet og ønske om å delta i en mangfoldig, men målbevisst bevegelse!

Les hvorfor Hildegunn Marie Tønnesen Seip, Dag Hareide, Ingrid Ribe-Nyhus, Fredrik Fällman og Frode Birkeland er medlemmer i Areopagos.

 

I tillegg får medlemmer magasinet Tørst.

Powered by Cornerstone