Hvem?

Hvem?

 

Praksisfellesskapene er åpent for alle kristne som ønsker å vokse i sin relasjon med Gud. 

Det er både for folk som ønsker å flytte inn i et fellesskap med åndelige rytmer, og folk som allerede bor et sted men ønsker å koble seg på et rammeverk av rytmer. 

Det er et tilbud til folk i alle aldre og livssituasjoner, en invitasjon til å koble seg på noen livgivende rytmer som er til hjelp for å følge etter Jesus i hverdagen.

Det er for bofellesskap og folk som vil bo sammen med et rammeverk av trospraksiser. Det er for familier og enkeltpersoner som vil ha noen felles praksiser de gjør sammen med andre jevnlig. Det er for de med mye tid og overskudd, og de med lite tid og overskudd.

I denne artikkelen gir Elena, som bor i et praksisfellesskap knyttet til Oslo Sentrum Baptistkirke, et innblikk i hvordan det er å bo i kommunitet.

 


Nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med Ruth Burch Skree i Etter Kristus. Hvis du er interessert i å søke, kan du be om søknadsskjema. Folk kan bli med gjennom hele året, men må delta på første mulige Etter Kristus-samling der det vil bli en Introduksjon til hvordan leve i praksisfellesskap. Søknadsperioden er løpende.

Tilbake til praksisfellesskap

Publisert 11.05.2022
Powered by Cornerstone