Forsiden>Artikler>Ledig stilling på kommunikasjon
Illustrasjonsfoto fra Areopagos-stand på Salig er tørsten i Oslo i 2019.
Illustrasjonsfoto fra Areopagos-stand på Salig er tørsten i Oslo i 2019.

Ledig stilling på kommunikasjon

Areopagos ser etter en kompetent og initiativrik medarbeider til å lede kommunikasjons- og innsamlingsarbeidet ved det norske kontoret.

Kommunikasjonsleder i Areopagos, Ann Kristin van Zijp Nilsen, er på vei inn i nye oppgaver innenfor organisasjonen. Det fører til at det ligger spennende oppgaver ledig for en ny medarbeider.

I stillingsutlysningen står det: «Vi søker en med kompetanse på formidling gjennom tekst og bilde, digitalt og på papir

Skaffe flere medlemmer

I kombinasjon med å lede kommunikasjonsarbeidet til Areopagos i Norge, skal denne stillingen også omfatte innsamlingsarbeid. 

«Vi ønsker å videreutvikle vårt innsamlingsarbeid og øke medlemsmassen, og det vil sammen med oppfølging av eksisterende medlemmer og givere være et prioritert område.»

Les stillingsutlysningen i sin helhet.

Av arbeidsoppgaver nevnes blant annet ansvar for helhetlig kommunikasjon i alle kanaler som nettside, magasin, sosiale medier og nyhetsbrev, utarbeide og implementere en langsiktig og helhetlig strategi for innsamling og gjennomføre kampanjer.

Om arbeidsgiveren

Areopagos er en organisasjon som arbeider med dialog, trospraksis og faglig fordypning. Vi arbeider i Skandinavia, Hongkong og Kina og har kontorer i Oslo og København.

Vårt oppdrag er å bidra til økt forståelse for den andres ståsted, åpne opp nye rom for å snakke om tro i vår tid og utvikle den gjensidige inspirasjonen som oppstår når vi møtes på tvers av kultur, tro og forståelsesrammer.

Kontaktperson er leder for norsk stab, Erlend Klepsvik Haus.

TEKST Margunn Krohn Sævre
FOTO:  Areopagos' arkiv
Publisert 09.06.2021
Relevante saker
NyheterTao Fong Shan
21.11.2021
Nyheter
12.11.2021
Nyheter
27.10.2021
Nyheter
20.10.2021
Powered by Cornerstone