Forsiden>Artikler>Om bidragsyterne

Om bidragsyterne

Les om alle som bidrar på sommerfestivalen.

Meld deg på sommerfestivalen her.

Se program her.

Snarvei: 

Silje Kvamme Bjørndal

Øyvind Varkøy

Solveig Slettahjell

Charlotte Fladvad 

Ragnar Misje Bergem

Anderz Eide

Lam Duen Shan Ming (Dixon)

Simone Kotva

Darling West

Kulturmisjonen

Ingrid B. Melve

Liu Lifen

Julie K. Ski

Sr. Anette Moltubakk

Jo Hegle Sjøflot

Julia Guojing

Sophia Zhang Yu

Pekka Mellergård

Ruth Burch Skree

 

Om bidragsyterne

Silje Kvamme Bjørndal

Silje Kvamme Bjørndal  er generalsekretær i Areopagos, og har en doktorgrad i systematisk teologi fra Menighetsfakultetet. 

 

 

 

 

 

Om bidragsyterneFoto: Brian Cliff Olguin

Øvind Varkøy

Øivind Varkøy er professor ved Norges musikkhøgskole, og arbeider med musikktenkning i både filosofisk og pedagogisk forstand. Han er også komponist, og har bl.a. skrevet sanger for Morten Harket og Solveig Slettahjell. 

 

 

 

 

Om bidragsyterneFoto: Jørn Stenersen

Solveig Slettahjell

Solveig Slettahjell er en norsk jazzvokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har vært nominert flere ganger for Spellemannsprisen og vant i 2005 for utgivelsen Silver. I 2020 ble hun tildelt Buddy-prisen for sine bidrag til norsk jazz. 

 

 

 

 

Om bidragsyterne

Charlotte Fladvad (Yoga) 

Charlotte Fladvad er utdannet yogalærer og lidenskapelig opptatt av menneskers livsreise, og av hvordan vi alle er skapt med kropp, sinn og ånd. Gjennom yoga bringes kropp, pust og nærvær inn i en kristen sammenheng, og gir en mulighet for deltagere å komme med "hele seg". Charlotte tror at bevegelse, pust og bevisst nærvær i en kristen kontekst, tilbyr en praksis som mange mennesker søker i vår verden.

 

Om bidragsyterne

Ragnar Misje Bergem

Ragnar Misje Bergem er førsteamanuensis i systematisk teologi ved MF Vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn. I 2019 utga han boken Politisk teologi på Dreyer forlag, og for tiden jobber han med en bok om monoteisme (troen på én Gud). Han anmelder også bøker for Vårt Land og har vært fast skribent i Bokvennen Litterær Avis.

 

 

Om bidragsyterneFoto: Leon Mathisen

Anderz Eide

Anderz Eide er en norsk skuespiller kjent fra en rekke forestillinger hos Det norske teater, Riksteateret og Oslo Nye Teater. De seneste årene har han vært å se i mange populære tv-serier som Maskineriet, Øyevitne, Wisting og Kampen for tilværelsen. I 2023 var han å se i spillefilmene Sulis 1907 på kino, og Royalteen 2 på Netflix. Han har også lest inn flere hundre lydbøker av våre mest folkekjære forfattere som Frode Grytten, Ragnar Hovland og Jon Fosse. 

 

Om bidragsyterne

Lam Duen Shan Ming (Dixon)

Dixon studied the art of Canton porcelain as an apprentice in one of last remaining porcelain workshop in Hong Kong. He believes there is significant artistic and heritage value in Canton porcelain art. He aspires to keep the art alive by reflecting on the traditional techniques while injecting innovative and new elements into his art, thus transcending Canton porcelain into an art form that is more relevant to today’s world. Les artikkel

 

Om bidragsyterneFoto: Universitetet i Oslo

Simone Kotva

Simone Kotva er forsker ved Det teologiske fakultet, Universitetet i Oslo. Hun har skrevet boken Effort and Grace: On the Spiritual Exercise of Philosophy (2020). Hun arbeider også med økologiske spørsmål og forholdet mellom mystikk og klimaetikk, og har nettopp lagt siste hånd på en ny bok, Ecologies of Ecstasy: Mysticism, Philosophy and Vegetal Life. Hun er en av initiativtakerne til Nordisk nettverk for kontemplative studier.  

 

Om bidragsyterneFoto: Solveig Selj

Darling West

Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos. De som har sett bandet før vet at man kan forvente seg musikalitet fra øverste hylle, som man blant annet så da de åpnet selveste Øyafestivalen i 2023.  Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av ørkenblues – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

 

Om bidragsyterne

Kulturmisjonen

Kulturmisjonen - denne gang med Arne Christian Konradsen og Jo Hegle Sjøflot - er en Areopagos-podkast som snakker om teologien i kulturen alle snakker om, hvor aktuelle bøker og tv-serier diskuteres i lys av eksistensielle og teologiske tema.  Det blir livepod i samtale med Ingrid B. Melve. 

 

 

 

Om bidragsyterneFoto: Håkon Borg

Ingrid Melve

Ingrid B. Melve (1986) er teolog, salmedikter og forfatter. Hennes uredde salmetekster utfordrer forestillinger om hva som er gyldige erfaringer i et salmespråk. I romanen Avstøtning (2022) stilles spørsmål ved grunnleggende trossannheter: Er livet virkelig en gave? For sin salmediktning ble hun i 2022 nominert til Petter Dass-prisen, og for sin roman fikk hun Lars Saabye Christensen-stipendet. 

 

Om bidragsyterne

Liu Lifen

Liu Lifen is born in China and based in Sweeden and Kunming. She graduated from Yunnan Art Institute majoring in Traditional Chinese Painting. Lifen has received scholarships and been invited to participate in artist recidency programs in Switzerland, Australia, Sweden, the United States, Thailand, and China. Additionally, she has had several solo exhibitions. 

 

Om bidragsyterneFoto: Rønningen Folkehøgskole

Julie K. Ski 

Julie Ski er utdannet dansepedagog med fordypning i moderne- og samtidsdans fra Norges Dansehøyskole, med etterutdanning fra Dance New Amsterdam i New York. Hun har også grunnfag i medisin. Hun har undervist ved Ballettskolen i Ski, Dansesonen, Norsk Ballettinstitutt og hatt kurs i samtidsdans ved Den Norske Opera og Ballett. Nå jobber hun på Rønningen Folkehøgskole. 

 

Om bidragsyterneFoto: Den katolske kirke

Sr. Anette Moltubakk

Sr. Anette Moltubakk er katolsk nonne tilhørende St. Josephsøstrene. Hun avga sine klosterløfter i 1999 og er nå provinsforstanderinne ved klosteret. Hun har utdannelse i spesialpedagogikk og åndelig veiledning, og arbeidet i mange år med utdanning og veiledning av unge søstre i klosteret. 

 

 

Om bidragsyterne

Jo Hegle Sjøflot

Jo Hegle Sjøflot er areopagosprest og musiker.

 

 

 

 

 

 

Om bidragsyterneFoto: TCG Nordica

Julia Guojing 

Julia Guojing er leder ved kultursenteret TCG Nordica i Kunming. TCG Nordica er en bro mellom internasjonal og kulturell kommunikasjon og kunst. Visjonen er “Stimulating Reflection on Human Worth as Expressed in Various Art Forms”.

 

 

 

Om bidragsyterne

Sophia Zhang Yu

Sophia Zhang Yu spiller en rekke kinesiske instrumenter. Hun har sin bakgrunn fra kultursenteret TCG Nordica i Kunming, men bor nå i Danmark. Hun spiller blant annet i «Ensemble Nordica», som er et dansk-kinesisk ensemble som har vært på turneer og opptrådt i en rekke kirker i Danmark. I 2014 var hun med i musikk- og dansegruppa CCAM fra TCG Nordica, som var på en nordisk turné med forestillinga «One Body».

 

Om bidragsyterne

Pekka Mellergård

Pekka Mellergård er svensk overlege og førsteamanuensis i nevrokirurgi, og har jobbet som rektor ved to teologiske høyskoler. Sammen med sin kone Anna grunnla han TCG Nordica i Kunming. Har har skrevet flere bøker, den siste om kristen høyreorientering; "Hur kunde det gå så här långt?". Siden våren 2023 er han igjen redaktør og ansvarlig utgiver for bladet NOD. 

 

 

Om bidragsyterne

Ruth Burch Skree

Ruth Burch Skree er leder for Etter Kristus i Areopagos. 

Publisert 24.01.2024
Powered by Cornerstone